Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krůtí medailonky na zelenině
Xtý jogurtový koláč s ovocem a…
Bounty řezy
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Čoko cupcakes
Pikantní bramborový guláš
Jednoduché karamelové řezy
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros