Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
Florentský telecí řízek
Domácí čokoláda
Tuňáková pomazánka II.
Salát Caesar
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Čočková polévka s klobásou
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Mléčná žampionová omáčka
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem