Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapečená bramborová kaše
Fazolková polévka II.
Slepičí polévka s noky
Hovězí vývar s nudlemi
Rychlý jahodový koláč
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi