Domací houstičky
Domácí nutella
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Osvěžující jogurtový koláč
Zapečený pangasius
Smetanovo-bramborový krém
Obložená vejce
Salát waldorf s kuřetem
Anglická pečeně (Carvery)
Adžika rýže - zeleninové rizoto
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Bylinková kachní prsa
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros