Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Sýrová roláda II.
Rychlá vločková polévka
Kuřecí na houbách pro začínající…
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Penne quattro formaggi
Francouzské brambory - bez vaření
Mexický předkrm Guacamole
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake