Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Pražené mandle
Kokosové vánoční cukroví
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Hrubasova vepřová rychlovka
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Dušený listový špenát na slanině
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros