Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rychlá kachna z kuřete
Kakaový koláč s tvarohem
Dvojbarevný jablečný koláč
Pečená kuřecí stehna
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Smažená zelenina po italsku
Plněné vepřové plátky
Italské kari rizoto s králičím masem
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem