Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Vaječná omeleta se zeleninou
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Batátové bramboráky
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Pesto z medvědího česneku
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek