Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Babiččin koláč
Bramborové knedlíky se švestkami
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Snadné a rychlé kuře na paprice
Bezlepková bábovka
Jednoduché sýrové tyčinky
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Zeleninový boršč
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka