Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Sypaná buchta
Placky z kysaného zelí
Hranolky z kapra
Kuře ,,MACO“
Krowky
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Minestrone
Krémové houbové rizoto
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Srbské rizoto
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake