Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Hrníčková buchta pro nezkušené
Koláč z pekla
Vánoční chlebíček ze zbylých bílků
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Brokolicové těstoviny
Špagety se špenátovým pestem
Marinovaná kuřecí prsa II.
Makové (ořechové) muffiny
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Kotlety plněné kysaným zelím
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake