Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Játrová čína
Pikantní smažené tvarůžky
Majonéza ze zakysané smetany
Kokosový dort s kakaovým krémem
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Polévka z čerstvého špenátu -…
Plec pečená (nejen) se zelím
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Houbové ragú s nudlemi
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake