Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Penne con polo
Cuketa na smetaně II.
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Cibulovo-česneková polévka
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Spaghetti Carbonara
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Zelný salát se zeleninou
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi