Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Sendvič s tuňákem
Hamburská vepřová kýta
Papriková pomazánka II.
Koprovka podle Barunky
Pomazánka z vařeného masa
Brambory se sýrovou náplní
Kynuté skořicové uzlíky
Jednoduchý švestkový koláč
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot