Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rybí polévka II.
Bramborové šišky s mákem
Cibulová šťávička proti kašli
Lístkoví šnečci s marmeládou
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Mámin ševcovský mls
Večeře z jednoho plechu
Ovocné smoothie s červenou řepou
"Braunýs"
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot