Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Sekané znojemské biftečky
Tříbarevný tvarohový koláč
Masíčko po námořnicku
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Šafránové rizoto s cuketami
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Vepřový kotlík s fazolemi
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Kuřecí prsa s cuketou
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek