Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vepřový jazyk na česneku
Krůtí vejmysl
Rajská omáčka II.
Vynikající zeleninová polévka
Bagety z pekárny
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Kančí guláš - staročeský
Hovězí sendvič s nakládanými…
Dýňová panenka Wellington s…
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami