Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Telecí kýta na hříbkách
Koláč s kokosem a šlehačkou
Pečený česnek
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Dýňový koláč s ořechy II.
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Hovězí kližka ala španělský ptáček
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky