Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Palačinkový dort
Bábovka vídeňská
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Slané tyčinky se šunkou
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Blesková roláda s pudinkem
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Chili con carne
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles