Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Marokánky
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Mrkvovo-kedlubnové placky
Papoušková buchta
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Dršťková polévka I.
Těsto na domácí chleba
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem