Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Klasická hovězí roláda
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Vyprošťovací česnečka
Tvarohový biskupský chlebíček
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Placičky z hlávkového zelí s…
Bramborovo-mrkvová kaše
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake