Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kávěnky
Listové rychlé sladké tajemství
Jogurtové řezy II.
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Růžičková kapusta po indicku
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Zapečené brambory s kuřecím masem
Kuřecí směs se zeleninou
Nakládané masové kostky dušené na…
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky