Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Cibulová polévka se sýrem
Hruškový koláč II.
Béřovický králík
Kuře a la kachna II.
Jahodová zmrzlina II.
Štrůdl se zelím a nivou
Přírodní krkovička se zelím
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Bramborový salát
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek