Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Halušky se zelím
Mrkev po indicku
Černá buchta jednička
Bramborové těsto-recept po babičce
Grilovaný banán
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Cappuccino roláda
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake