Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Neapolské nudle
Rychlá zelňačka III.
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Jemná křenová pomazánka
Chlebové bramboráky
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Slaný řecký koláč
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi