Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Bílé kokosové kuličky - nepečené
Letní linecký koláč
Limetkový cheesecake s borůvkami
Nové brambory s česnekem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Špekové knedlíky s máslem
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake