Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Dort od krtka
Celozrnné sušenky
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Jednoduché lečo po našem
Obložený rohlíkový koláč
Variace na Kung-Pao
Masovo-zeleninová rýže
Květáková (brokolicová) rýže
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Polévka z pečeného květáku
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami