Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Sekaná se sýrovou kůrčičkou
Pařížský dort
Buchta proti všem předpisům
Babiččin štrůdl
Avokádová pomazánka II.
Chlebové smaženky
Mleté maso s houbami
Závin z listového těsta se zelím a…
Cibulová polévka podle Marušky
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami