Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Jablečná buchta SUPER
Základ na jakoukoliv zeleninovou…
Ředkvičkový salát se šunkou
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Domácí Monte krém
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake