Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Nekynutý závin
Hamburská vepřová kýta
Plněné šunkové řízečky
Okurkový salát s jogurtem a…
Krůtí guláš s těstovinami
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Pudinková bábovka mix
Jednoduchá šunková pomazánka
Kuřecí kousky s bulgurem
Lasagne s hovězím masem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Sněhové pusinky
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem