Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Jahodový koláč
Cheesecake IV.
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Kuřecí závitek s nivou
Zapečené brambory se smetanou a…
Barevné hrnkové knedlíky
Pečený Pangasius
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Jemná kedlubnová polévka
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč