Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapékaná kapusta s rýží
Nokerle s vajíčkem
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Sypaný koláč
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Košíčky s nutelovým krémem
Šunkovo-sýrové karbanátky
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…