Domácí nutella
Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuře na citronech
Třená bábovka klasik
Masové závitky
Omáčka z kuřete
Kuřecí noky do polévky
Podkova - dort
Bramborová frittata
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Feferonková pasta
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč