Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Salsa guacamole
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Fazolové lusky se slaninou
Dýňový koláč s polevou
Pomazánka z tvrdého salámu
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Vajíčková pomazánka Rabat
Cibulová polévka podle Marušky
Nakládané masové kostky dušené na…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree