Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Jahodový patrový dort
Mleté maso s kapustou
Buchty s povidly
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
"Low Temperature" - Roastbeef
Báječné tuňákové placičky s ricottou
Čokoládová roláda
Bezlepkový dort
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort