Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Ostrá pomazánka s pivem
Pudinková bábovka
Bábovka "perníková"
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Italské kari rizoto s králičím masem
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Dušená mrkev v mletém mase
Kachní prsa a bramborové suflé
Jemná kedlubnová polévka
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč