Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Florentský telecí řízek
Třešňový džem s rybízem
Blesková pomazánka
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Hovězí pečeně na červeném vínu
Kuřecí směs v bramborové kaši
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Tradiční jablečný koláč
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč