Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Oběd z papiňáku
Čočkový salát se zelím
Dukátové buchtičky
Chléb skoro jako Šumava
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Škvarkové placičky
Tortelloni alla panna
Blesková rýže kari podle Lidušky
Bramborové knedlíky s vekou
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Rychlá bábovka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci