Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rizoto z pánve-po našem
Vepřové na houbách s fazolkami
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Srnčí hřbet na liškách
Achillova pikantní křidýlka
Vepřové maso v lepkavé marinádě
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Červené zelí s jablky
Ukrajinský boršč
Ratatouille IV.
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem