Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Řecké biftečky z mletého masa
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Senzační schwarzwaldský dort
Skvělá ryba se zeleninou
Skrytý banánový koláč
Tvarůžková pomazánka V
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Chřest smažený v trojobalu
Slaný chřestový koláč
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení