Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krevety s pikantní omáčkou
Rýžové placky
Bramborová pánev (omeleta)
Sněhové rohlíčky s krémem
Žemlovka s tvarohem a jablky
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Babiččina bramborovo-maková bábovka
Rychlá ovocná buchta - koláč
Žampionová smaženice
Citronové těstoviny s hráškem a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…