Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Valentýnský dort
Smaženice z ředkviček
Ořechové rohlíčky Heda
Salát s rukolou a olivami
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Šlehačkový dort s banány
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Koláč s hruškovým / jablečným…
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki