Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Couračka
Rychle naložené okurky
Vepřové na houbách jinak
Pikantní pečené kuře
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Vdolky - rozpeky
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Okurkový salát s Kyškou
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem