Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vánoční perníčky - hned měkké
Bramborák rodeo II.
Dušené jemné zelíčko
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Klasický houskový knedlík
Italská caponata
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Mac and cheese
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem