Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Chilli con carne V.
Medové perníčky hned k jídlu
Brynzová pomazánka III.
Řízek bez vajec
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Jablečná bábovka - vláčná
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Jahodovo-banánové muffiny
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…