Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapečené těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem a žampiony
Pečená zelenina na lžíci oleje
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Vepřové závitky plněné sýrem
Pikantní kuřecí nudličky
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Bylinková žebírka na pivu
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…