Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kapr po mlynářsku
Koláč z pekla
Falešné španělské ptáčky
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Linecká velikonoční vejce II.
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Řízky v ovesných vločkách
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Minestrone
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…