Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Opékané pikantní bramborové plátky
Hrníčková rychlo - pizza - těsto
Skvělá pasta na pizzu
Slaný koláč s pórkem
Smažené plněné kapustové listy …
Špenátové brambory - příloha
Banánovo-čokoládový hřbet
Knedlíčky ze strouhanky
Bramborový guláš s hlívou
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky