Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Báječný jablkový koláč
Světová pomazánka na chlebíčky
Ledový salát se smetanou
Námořnické kotlety
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Vepřová játra obalovaná
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Gratinované brambory (nejen) s…
Kořeněná rýže s tuňákem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi