Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Falešný vlašský salát
Jednoduchý jahodový koláč
Bramborové knedlíky ze studených…
Mramorová bábovka vláčná
Jahodová polévka mléčná
Kořeněná panenka ve slanině
Jehněčí pečeně
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem